Pages

Sunday 15 March 2020

Instruccions a causa del coronavirus

Estmats/Estimades alumnes,

Com ja sabeu, s'ha suspés tota activitat educativa presencial. A partir d'ara i fins nou avís, continuarem les activitats educatives per mitjans tecnològics online.

Inicialment continuarem treballant mitjançant aquest blog, on aniré posant les instruccions setmanals i com m'enviareu les tasques fetes.

A cada grup esta setmana ja us he posat deures i podeu enviar-me'ls per correu electrònic (amb document adjunt o amb una foto del vostre quadern) fins a l'hora que hauríem de tindre la classe. Envieu-me també qualsevol redacció i diàleg anterior que volgueu que us corregisca. Les activitats de producció personal, us les corregiré individualment i les tornaré al correu electrònic des d'on m'han arribat. Per a les activitats que es puguen corregir col·lectivament, posaré l'autocorrecció en la pàgina del grup/nivell d'aquest blog, i cadascú se les corregirà personalment.

En breu, treballarem també mitjançant "Aules" i si és menester farem els exàmens online mitjançant eixa plataforma de Conselleria.

Per ara, podeu enviar el vostre treball a deuresdangles@gmail.com

Una fort abraç

Vicenta

No comments: